StartArtikelHvordan beregnes Snap Score, forklaret

Hvordan beregnes Snap Score, forklaret

I dag, hvor telefoner er en vigtig del af vores liv, har Snapchat vundet popularitet.Folk er meget aktive på Snapchat, og der er en belønning til de mest aktive brugere.

Der er en funktion, der hedder Snap Score, og alle brugere, der er aktive på Snapchat, har denne funktion. Det er et tal, der viser, hvor aktiv du er i appen. Da Snapchat har en ret nem brugerflade, kan du nemt finde Snap Scores, men det er ikke alle, der kan mærke det.

Nedenstående oplysninger forklarer dig alt, hvad du bør vide om Snap Score.

Hvordan fungerer Snap Scores?

Som det er nævnt ovenfor, anses Snap Score for at være en indikation af din aktivitet, hvor aktiv og hvor social du er på Snapchat. Faktisk er der ingen fordele ved denne funktion, den kan bare bruges for sjov.

Der vises en liste nedenfor, som viser, hvad der tæller med i din Snap Score:

 • Hvor mange Snaps du har sendt og modtaget
 • Hvor mange historier du har set og offentliggjort
 • Hvor mange Discover-videoer du har set
 • Hvor mange venner du har

Du kan få bonuspoint ved at sende snaps til flere personer på én gang og ved at holde Snapchat Streaks ved at sende snaps til dine venner hver dag.

Det skal du vide om Snaps-kernen

Disse scoringer blev mange gange forsøgt undersøgt af mange tech-blogs og tredjepartswebsteder for at finde ud af, hvordan Snapchat-aktivitet påvirker dem. Selv om disse ikke nødvendigvis er blevet accepteret af app-udviklerne.

 • Sendte og modtagne snaps – Snapchat har allerede bekræftet, at disse grundlæggende funktioner spiller ind på resultatet.
 • Tilføjede brugere – Hvor mange personer følger du? Hvor mange er du venner med?
 • Snapfrekvens – Hvor ofte bruges din app?
 • Længden af SnapStreaks – Du kan have SnapStreaks med venner, hvis du sender og modtager snaps i flere på hinanden følgende dage.
 • Indsendte historier – Hvor ofte bliver dine historier offentliggjort?
 • Bonuspoint for at komme tilbage – Hvis du har været inaktiv i appen i et stykke tid og derefter kommer tilbage og begynder at tage billeder, får du en højere score.

Sådan finder du Snapchat-score

Hvis du vil vide, hvordan du finder Snapchat-score, bør du læse videre. For at gøre det skal du følge de trin, som er nævnt nedenfor:

Sådan finder du din SnapScore

 1. Først og fremmest skal du gå til din profilskærm. For at gøre det skal du klikke på dit Bitmoji-ikon, eller du kan også trykke på cirklen, der er placeret i øverste venstre hjørne, hvis der ikke er noget Bitmoji-ikon.
 2. Derefter skal du kigge efter Display Name, som du kan finde under dit snapcode-billede. Du skal kigge nedad for at se flere oplysninger, f.eks. dit brugernavn og stjernetegn. Mellem disse positioner vil du se nummer. Dette er din Snapchat Score.
 3. For at afslutte processen skal du åbne to andre numre ved at klikke på Snapchat Score. Det er antallet af snaps, du har sendt og modtaget.

Sådan finder du din vens Snapscore

Så nu ved du, hvordan du finder din Snapscore, men hvad med din vens score? Hvis du vil vide mere om din vens score, skal du læse videre.

For at finde din vens Snapchat-score skal du følge de trin, som er nævnt i afsnittet nedenfor:

 1. Først og fremmest skal du stryge til højre på din kameraskærm for at åbne et chatvindue.
 2. Herefter skal du finde den bruger, hvis snap score du gerne vil se.
 3. For at afslutte processen skal du klikke på ikonet for brugerprofilen for at åbne en side, der viser brugerens navn, brugernavn og score.

Alt i alt er der ikke noget kompliceret i denne proces. Heldigvis har Snapchat en nem grænseflade, selv om den er fuldt udstyret.

Discuss

Kommentieren Sie den Artikel

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein

Mehr